fbpx

Nu är vi hemma igen från en minst sagt innehållsrik resa till London.

Vi anlände tidigt på fredag morgon.  Förmiddagen spenderade vi på Victoria & Albert museum, enorma saker o titta på.

Senare på em tog vi oss in till Piccadilly Circus o shoppade loss på bland annat Replay där jag köpte ett par alltför dyra men snygga jeans. Camden street lockar med många bra butiker. På kvällen var vi rätt trötta så vi bestämde oss för att äta på en italiensk restaurang som va rätt över gatan som såg trevlig ut. DET va den inte ha ha.

Tim och Jovanna gick o la sej rätt tidigt, jag och Catrin tog en irish coffee i hotellbaren.

Efter att ha hämtat ett varsitt extra täcke i receptionen skulle vi ta hissen upp till rummet. DÅ STANNAR HISSEN, sånt  man ser på tv liksom!!! Jag behåller lugnet men Catrin har klaustrofobi och stirrar upp sej en hel del. Vi ringer på ringklockan men ingen hör oss. Till slut får vi tag på Tim som ringer receptionen. Vi satt fast i en hel timme och som tur va hade vi täcke med oss, jag råkade somna ha ha.

På lördagen drog vi ut till salong internationell och kollade in kul och givande visningar. Bäst måste jag säga att ghd:s visning var, dom visade mycket tekniker att använda stylingtängerna som vi även säljer här.

Kom in så visar vi:-)

En trevlig middag på kvällen med gamla vänner till Tim som bor i London gjorde kvällen mycket bra. Vi avslutade på en klubb som heter Heaven där vi dansade natten lång.

Söndagen drog vi upp på stan igen till det välkända Harrods där Catrin kollat in en jacka från Barboun som hon bara MÅSTE ha. Efter ett litet missöde som jag censurerar bort här är hon nu en stolt bärare av en svart läcker Barboun jacka!

Ja det var i stort sett det hela.

Hoppas vi ses snart och vi pratar numera även english 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Meny