fbpx

Vad ska gör man en söndag när allt är stängt och alla andra är bakis och sover?

lopppas

En av mina favorit saker att göra en bakisfri söndag är att åka på loppisar runt Skåne. I dag var jag i Örkelljunga och Klippan och loppade. Jag kan inte låta bli att förundras över allt skräp som dom försöker sälja, men det kanske bara jag som inte vill köpa kantstött porslin och gamla burkar, men det är det som är sporten med att loppa, att hitta skatterna ibland allt skräp. Hittade jag någon skatt? Hmm tja döm själv hittade några fula “katter” i trä och It’s All Gone Pete Tong på dvd, det är det som är hela tjusningen med loppisar, att man kan tillfredställa sin shopping lust utan att det kostar många kronor.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Meny