fbpx

Resa gör man för att se och göra saker som man inte kan göra hemma, att gå på “CLUB” är en av dom sakerna som man inte kan göra hemma.

Barcelona har ett fantastiskt clubliv, men det är alltid svårt att tipsa vad man ska göra på nätterna, jag gillar att gå på små teckno klubbar som Moog Club en kväll och en annan kväll gå på en mer kommersiell club som la Terrazza och att beskriva min musiksmak är svårt, jag gillar all musik som får mig att le.

Nitsa ClubHär om kvällen var vi på Nitsa Club på Apolo som är en av de äldsta klubbar i Barcelona, specialiserad på elektronisk musik och club musik. Kvällens Dj var Dj Supermarkt som tidigare var 50% av den populära duon Le Hammond Inferno och som nu är en del av Berlin Battery, Han beskriver det han spelar som en underhållande blandning av weird disco, raving klubb stompers, groovy softrock, funky punkfunk och bright electro… Stämningen var elektrisk och jag log.

Har du några tips på vad man skall hitta på i Barcelona?

1 kommentar. Leave new

  • Du bara roar dig vännen. Ooohh jag vill också vara i Barcelona. Smutta på lite Cava och njuta av musiken och atmosfären. 😀
    // Johan

    Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Meny