fbpx

Om vår Cookies & Integritetspolicy

Denna cookies & integritetspolicy förklarar vad cookies är och hur vi använder dem. Du bör läsa denna policy för att förstå vad cookies är, hur vi använder dem, vilka typer av kakor vi använder i.e, informationen vi samlar in med cookies och hur den informationen används och hur man kontrollerar cookie-preferenser. För mer information om hur vi använder, lagrar och håller dina personuppgifter säkra, se vår sekretesspolicy.

Du kan när som helst ändra eller återkalla ditt Cookie medgivande på vår hemsida.

Läs mer om vem vi är, hur du kan kontakta oss och hur vi behandlar personuppgifter i vår sekretesspolicy

Ditt samtycke gäller för följande domäner: timshaircut.se

Vad är cookies ?

En cookie är en liten textfil som sparas av webbläsaren och lagras på användaren dator. Cookien innehåller information om besök och används av tekniska skäl för att förbättra Webbplatsen. Genom att besöka och navigera på webbplatsen lämnar du som besökare samtycke till hanteringen av cookies. Om du inte vill ha några cookies kan du välja att inte acceptera cookies i datorns webbläsare, men det innebär en begränsning av tillgång till sidor och funktioner

Varför använder vi cookies?

Vi använder exempelvis cookies för att tala om för oss om du nyligen har besökt Webbplatsen eller om du är en ny besökare. De hjälper oss också att förbättra din online-upplevelse medan du besöker vår Webbplats.

Tredjepartscookies

Vi använder även ett antal leverantörer som också kan komma att placera cookies på din enhet för vår räkning när du besöker våra Sidor för att göra det möjligt för dem att leverera de tjänster de tillhandahåller. Om du vill ha mer information om dessa cookies och information om hur du motsätter dig att ta emot sådana cookies, vänligen se deras integritetspolicyer.

De typer av cookies vi använder och vad de används för

Nödvändiga: Dessa cookies är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera säkert och korrekt, därför går de inte att stänga av. Det är t ex cookies som identifierar dig när du loggar in på timshaircut.se och som känner till var du befinner dig i köpprocessen.

Analys & funktion: Dessa cookies ger oss information om hur våra webbplatser används och ger oss möjlighet att förbättra användarupplevelsen. Här finns också funktioner som gör att vi kommer ihåg dina inställningar, såsom språkval, adresser osv.

Marknadsföring: Cookies i kategorin används för riktad marknadsföring och profilering, oavsett vilken eller vilka enheter du har använt. Information som samlas in för dessa ändamål kan även kombineras med kund- och trafikdata vi har om dig, om du lämnat ditt samtycke till att vi får använda din trafikdata för marknadsföring och inte invänt mot användningen av din kunddata i marknadsföringssyfte.

Marknadsföringscookies som gör det möjligt att visa dig annonser på andra webbsidor och i sociala nätverk baserat på din surfhistorik.

Funktionella cookies: Funktionella cookies används för att spara dina inställningar och för att tillhandahålla dig vår tjänst. Tjänsten skulle inte fungera utan dessa cookies.

Preferenscookies: Samlar information om dina val och preferenser och gör det möjligt för oss att komma ihåg språk eller andra lokala inställningar och anpassa Sidan i enlighet med detta.

De cookies vi använder på timshaircut.se

CookieBeskrivning
AkismetVi samlar information om besökare som kommenterar på webbplatser som använder vår Akismet anti-skräppost-tjänst. Informationen vi samlar in beror på hur användaren konfigurerar Akismet för webbplatsen, men brukar innehålla kommentatorns IP-adress, användaragent, hänvisare och webbplats-URL (tillsammans med annan information som tillhandahålls direkt av kommentatorn såsom dess namn, användarnamn, e-postadress och själva kommentaren).
Hitta.se & ItsperfectINTEGRITET/PERSONUPPGIFTSHANTERING PÅ:  Finlandsgatan 18, 164 74 KISTA Vilket företag är personuppgiftsansvariga hos oss? Företagsnamn:Itsperfect software Europe AB, 164 74 Kista E-post info@itsperfect.se Telefon 08-732 29 90 Ändamål Inloggning på Internetbokning, Onlinebokning, köp, marknadsföring, kundservice,rättslig förpliktelse samt hantering av förmåner och erbjudanden. Behandlingar som utförs Mottagande av bokningar, om- och avbokningar. • Utskick av kommunikation kring bokningen. • Ev. leveranser (inklusive avisering och kontakter rörande leveransen). • Ev. Identifikation och ålderskontroll. • Betalningar (inklusive ev. kreditupplysning). • Ev. adresskontroll. • Hantering av reklamations- och garantiärenden. Uppfyllande av lagkrav, domslut eller myndighetsbeslut (t.ex. bokföringslagen, penningtvättslagen eller regler om produktansvar och säkerhet, vilka kan kräva kommunikation och informaion om produktlarm och produktåterkallelser). • Skapandet av personliga och generella erbjudanden, anpassade nyheter, produktrekommendaioner, inspiraion och förmåner. • Kategori av personuppgifter • Namn • Kontaktuppgifter (adress, e-post och telefon-nummer) • Ev. bilder/foton och anteckningar du själv väljer att lämna. • Boknings- och köpinformation • Rättslig grund Fullgörande av tjänste-/köpeavtalet samt berättigat intresse. Insamling av dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna fullgöra våra åtaganden och bevilja dig bokning/köp. Lagringsperiod 36 månader efter senaste besök i syfte att kunna hantera eventuella reklamations- och garantiärenden. Du kan avanmäla dig från ytterligare erbjudanden, nyheter, rekomme Vilka kan vi komma att dela dina personuppgifter med? När det är nödvändigt för att kunna erbjuda våra tjänster delar vi dina personuppgifter med företag som är s.k. personuppgiftsbiträden för hjälp med: Bokningar, Transporter, Betallösningar (kortinlösande företag, banker och andra betaltjänstleverantörer). • Marknadsföring (print och distribution, sociala medier, mediebyråer eller reklambyråer). • IT-tjänster (företag som hanterar nödvändig drift, teknisk support och underhåll av våra IT-lösningar). Vad har du för rättigheter som registrerad? • Rätt till tillgång (s.k. registerutdrag). Du kan begära att få tillgång till personuppgifter vi har sparat. • Rätt tll rättelse. Du kan begära att få dina personuppgifter rättas ifall uppgifterna är felaktiga. Rätt till radering. Du har rätt att begära att dina personuppgifter raderas. Vi kan dock neka rätt till radering ifall det finns legala skyldigheter från bokförings- och skattelagstiftning, bank- och penningtvättslagstiftning, men också från konsumenträtts-lagstiftning. Det kan också hända att behandlingen är nödvändig för att kunna fastställa, göra gällande eller försvara rättsliga anspråk. • Rätt att styra utskick: Du kan alltid påverka vilka kanaler vi kan använda för utskick och personliga erbjudanden. T.ex. kan du välja att endast få erbjudanden från oss via e-post, men inte sms. • Vad är cookies och hur använder vi det? Cookies är en textfil bestående av bokstäver och siīror som skickas från vår webbserver och sparas på din webbläsare. Några av våra tjänster behöver cookies för att fungera korrekt, medan andra förbättrar tjänsterna för dig. Vi använder cookies för övergripande analytisk information avseende din användning av våra tjänster och för att spara funktionella inställningar så som språk och andra uppgifter. Hur skyddas dina personuppgifter? Vi använder IT-system för att skydda sekretessen, integriteten och tillgången till personuppgifter. Vi och våra leverantörer har vidtagit särskilda säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter mot olovlig eller obehörig behandling (såsom olovlig tillgång, förlust, förstörelse eller skada). Kontakt Om du har frågor om vår behandling av dina personuppgifter, om du vill utöva dina räƫgheter som registrerad, eller om du anser att dina personuppgifter hanteras på ett felaktigt sätt, är du välkommen att kontakta oss. Om du inte får hjälp kan du alltid lämna klagomål till Datainspektionen via mail till datainspektionen@datainspektionen.se
Klarna Checkout for WooCommerceWhen you place an order in the webstore with Klarna Checkout as the choosen payment method, information about the products in the order (name, price, quantity, SKU) is sent to Klarna. When the purchase is finalized Klarna sends your billing and shipping address back to the webstore. This data plus an unique identifier for the purchase is then stored as billing and shipping data in the order in WooCommerce.
litespeed-cacheThis site utilizes caching in order to facilitate a faster response time and better user experience. Caching potentially stores a duplicate copy of every web page that is on display on this site. All cache files are temporary, and are never accessed by any third party, except as necessary to obtain technical support from the cache plugin vendor. Cache files expire on a schedule set by the site administrator, but may easily be purged by the admin before their natural expiration, if necessary.
Slider RevolutionYouTube Our website uses plugins from YouTube, which is operated by Google. The operator of the pages is YouTube LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA. If you visit one of our pages featuring a YouTube plugin, a connection to the YouTube servers is established. Here the YouTube server is informed about which of our pages you have visited. If you're logged in to your YouTube account, YouTube allows you to associate your browsing behavior directly with your personal profile. You can prevent this by logging out of your YouTube account. YouTube is used to help make our website appealing. This constitutes a justified interest pursuant to Art. 6 (1) (f) DSGVO. Further information about handling user data, can be found in the data protection declaration of YouTube under https://www.google.de/intl/de/policies/privacy. Vimeo Our website uses features provided by the Vimeo video portal. This service is provided by Vimeo Inc., 555 West 18th Street, New York, New York 10011, USA. If you visit one of our pages featuring a Vimeo plugin, a connection to the Vimeo servers is established. Here the Vimeo server is informed about which of our pages you have visited. In addition, Vimeo will receive your IP address. This also applies if you are not logged in to Vimeo when you visit our plugin or do not have a Vimeo account. The information is transmitted to a Vimeo server in the US, where it is stored. If you are logged in to your Vimeo account, Vimeo allows you to associate your browsing behavior directly with your personal profile. You can prevent this by logging out of your Vimeo account. For more information on how to handle user data, please refer to the Vimeo Privacy Policy at https://vimeo.com/privacy. Google Web Fonts For uniform representation of fonts, this page uses web fonts provided by Google. When you open a page, your browser loads the required web fonts into your browser cache to display texts and fonts correctly. For this purpose your browser has to establish a direct connection to Google servers. Google thus becomes aware that our web page was accessed via your IP address. The use of Google Web fonts is done in the interest of a uniform and attractive presentation of our plugin. This constitutes a justified interest pursuant to Art. 6 (1) (f) DSGVO. If your browser does not support web fonts, a standard font is used by your computer. Further information about handling user data, can be found at https://developers.google.com/fonts/faq and in Google's privacy policy at https://www.google.com/policies/privacy/. SoundCloud On our pages, plugins of the SoundCloud social network (SoundCloud Limited, Berners House, 47-48 Berners Street, London W1T 3NF, UK) may be integrated. The SoundCloud plugins can be recognized by the SoundCloud logo on our site. When you visit our site, a direct connection between your browser and the SoundCloud server is established via the plugin. This enables SoundCloud to receive information that you have visited our site from your IP address. If you click on the “Like” or “Share” buttons while you are logged into your SoundCloud account, you can link the content of our pages to your SoundCloud profile. This means that SoundCloud can associate visits to our pages with your user account. We would like to point out that, as the provider of these pages, we have no knowledge of the content of the data transmitted or how it will be used by SoundCloud. For more information on SoundCloud’s privacy policy, please go to https://soundcloud.com/pages/privacy. If you do not want SoundCloud to associate your visit to our site with your SoundCloud account, please log out of your SoundCloud account.
WooCommerceVi samlar in information om dig under kassaprocessen i vår butik. Vad vi samlar in och lagrar Medan du besöker vår webbplats, kommer vi att spåra:
  • Produkter som du har visat: vi använder detta för att, till exempel, visa dig produkter som du nyligen har tittat på
  • Platsinformation, IP-adress och webbläsartyp: vi använder detta för ändamål såsom momsberäkning och fraktkostnader
  • Leveransadress: vi ber dig ange detta så att vi, till exempel, kan beräkna frakt innan du beställer, och skicka dig beställningen!
Vi använder också cookies för att hålla reda på varukorgens innehåll medan du använder vår webbplats. När du köper från oss, ber vi dig att ge oss information som innefattar ditt namn, faktureringsadress, leveransadress, e-postadress, telefonnummer, kreditkortsuppgifter/betalningsuppgifter och valfri kontoinformation såsom användarnamn och lösenord. Vi använder denna information för syften, såsom att:
  • Skicka information till dig om ditt konto och din order
  • Svara på dina frågor, inklusive återköp och klagomål
  • Behandla betalningar och förhindra bedrägerier
  • Konfigurera ditt konto för vår butik
  • Följa lagliga krav vi har, såsom momsberäkning
  • Förbättra vår butikserbjudanden
  • Skicka dig marknadsföringsmeddelanden, om du väljer att ta emot dem
Om du skapar ett konto kommer vi att lagra ditt namn, adress, e-postadress och telefonnummer, vilket kommer användas för att fylla i dina uppgifter i kassan för framtida beställningar. Generellt lagras bara information om dig så länge vi behöver informationen för de ändamål vilka vi samlar in och använder den, och vi inte är juridiskt skyldiga att lagra den. Till exempel kommer vi att lagra orderinformation för gällande tidsperiod för skatte- och redovisningsändamål. Detta inkluderar ditt namn, e-postadress och fakturerings- och leveransadresser. Vi lagrar även kommentarer eller recensioner, om du lämnar dessa. Vilka i vårt team har tillgång Medlemmar i vårt team har tillgång till informationen du ger oss. Till exempel, både administratörer och butiksägare har tillgång till:
  • Orderinformation såsom vad som köptes, när det köptes och var det ska skickas, samt
  • Kundinformation såsom ditt namn, e-postadress samt fakturerings- och leveransinformation.
Vårt team har tillgång till denna information för att uppfylla beställningar, genomföra återbetalningar och tillhandahålla support. Vad vi delar med andra Vi delar information med tredje part som hjälper oss genomföra beställningar och lagra tjänster åt dig, till exempel -- Betalningar Vi tar emot betalningar genom KLARNA. När vi behandlar betalningar, kommer några av dina uppgifter att skickas till KLARNA, inklusive information som krävs för att behandla eller ge support för betalningen, såsom köpets totalsumma och faktureringsinformation. Vänligen se Sekretesspolicyn för KLARNA-tjänster för mer information.
WordPressVilka vi är Vår webbplatsadress är: https://timshaircut.se. Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem Kommentarer När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarens ip-adress och user agent-sträng som hjälp för detektering av skräpmeddelanden. En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/. När din kommentar har godkänts kommer din profilbild att visas publikt tillsammans med din kommentar. Media Om du laddar upp bilder till webbplatsen bör du undvika att ladda upp bilder där EXIF-data inkluderar data från GPS-lokalisering. Besökare till webbplatsen kan ladda ned och ta fram alla positioneringsuppgifter från bilder på webbplatsen. Kontaktformulär Cookie-filer Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar. Dessa cookie-filer gäller i ett år. Om du besöker vår inloggningssida kommer vi att sätta en tillfällig cookie för att undersöka om din webbläsare accepterar dem. Denna cookie innehåller inga personuppgifter och den försvinner när du stänger din webbläsare. När du loggar in kommer vi dessutom att skapa flera cookie-filer för att spara information om din inloggning och dina val för utformning av skärmlayouten. Cookie-filer för inloggning gäller i två dagar och cookie-filer för layoutval gäller i ett år. Om du kryssar i ”Kom ihåg mig” kommer din cookie att finnas kvar i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer cookie-filerna för inloggning att tas bort. Om du redigerar eller publicerar en artikel kommer en extra cookie-fil att sparas i din webbläsare. Denna cookie-fil innehåller inga personuppgifter utan anger endast inläggs-ID för den artikel du just redigerade. Den gäller under 1 dygn. Inbäddad innehåll från andra webbplatser Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen. Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga. Analys Vilka vi delar dina data med Hur länge vi behåller era uppgifter Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning. För användare som registrerar sig på er webbplats (om sådana finns) sparar vi även de personuppgifter de anger i sin användarprofil. Alla användare kan se, redigera eller radera sina personuppgifter när som helst (med undantaget att de inte kan ändra sitt användarnamn). Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna information. Vilka rättigheter du har över dina data Om du har ett konto eller har skrivit några kommentarer på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål. Vart vi skickar dina upgifter Kommentarer från besökare kanske kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost. Din kontaktinformation Ytterligare information Hur vi skyddar din information Vilka procedurer vi har för dataläckor Från vilka utomstående parter vi tar emot data Vilket automatiserat beslutsfattande och/eller profilskapande vi gör med våra användaruppgifter Branschkrav om delgivning av information
WP SmushNote: Smush does not interact with end users on your website. The only input option Smush has is to a newsletter subscription for site admins only. If you would like to notify your users of this in your privacy policy, you can use the information below. Smush sends images to the WPMU DEV servers to optimize them for web use. This includes the transfer of EXIF data. The EXIF data will either be stripped or returned as it is. It is not stored on the WPMU DEV servers. Smush uses the Stackpath Content Delivery Network (CDN). Stackpath may store web log information of site visitors, including IPs, UA, referrer, Location and ISP info of site visitors for 7 days. Files and images served by the CDN may be stored and served from countries other than your own. Stackpath's privacy policy can be found here. Smush uses a third-party email service (Drip) to send informational emails to the site administrator. The administrator's email address is sent to Drip and a cookie is set by the service. Only administrator information is collected by Drip.

Olika sätt att kontrollera, stänga av och radera cookies?

Från början är de flesta webbläsare inställda på att automatiskt acceptera cookies. Du kan även ändra inställningarna så att cookies blockeras eller för att få ett meddelande när cookies lagras på din enhet eller mobila enhet. Klicka på “Cookies & Integritetspolicy” fliken Detta visar meddelandet om samtycke igen så att du kan ändra dina preferenser eller dra tillbaka ditt samtycke helt.

Du kan ange i webbläsarens inställningar om du vill tillåta eller inte tillåta cookies. Om du väljer att inte tillåta cookies kan du ändå använda våra webbsidor och en del tjänster. Tänk på att begränsning av cookies kan påverka webbplatsens funktionalitet. Många interaktiva funktioner som erbjuds på webbplatsen är beroende av cookies och inaktivering eller blockering av cookies kan medföra att dessa tjänster inte fungerar eller att de inte blir lika användbara.

Om du vill veta mer om hur du hanterar och raderar cookies besök wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.

Meny