fbpx

Jag köper mig en trisslott då och då och just nu har jag två trisslotter sittandes på mitt kylskåp. Där har dom hängt i en månad…

Jag tycker att hela nöjet är innan jag skrapar lotterna. Det är då jag fantiserar om allt jag ska köpa, alla resor jag ska göra och om hur mycket lättare livet kommmer bli. Jag går ju runt och är nästan miljonär! Visst tar nyfikenheten över ibland, då skrapar jag och vaknar upp ur mina drömmar. Lika fort köps där en ny lott som göms undan och nya drömmar kan skapas…

Triss

Håll drömmen vid liv, skrapa inte…

2 kommentarer. Leave new

  • Jag håller drömmen vid liv med att inte köpa några…,
    men din var mer intressant. 10/10!

    Svara
  • Nu är det skrapat, visst blev det en lite vinst!! 50 spänn… får gå till jobbet i morgon med, men jag har åtminstone pengar till en ny lott.

    Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Meny