fbpx

Hade varit ute en runda i solen och var på väldigt gott humör och kom och tänka på en fjantig låt som jag hört på Youtube dagen innan.

Tjejerna stod och jobbade så jag ropade ut i salongen vill ni höra chefens nya favoritlåt?? Jag hörde ett JA! så jag skruvade upp rejält – det är ju min salong. Ut ur högtalaren strömmade “Jesus Is A Friend Of Mine, I have a friend in Jesus!” på full volym… jag kikar upp i salongen och ser Jovana och hennes kund bryta ihop av skratt. Jag får Jovanas du-är-knäpp-chefen-blick och jag hör henne fråga sin kund är det okej om jag berättar vad du jobbar med? Kunden kippar efter luft, nickar och svarar, ja! Ja du kanske redan har gissat… PRÄST!! Hahah Ops tur hon hade bra humor och skrattade så att det kom en tår.

Det här frisörbesöket glömmer hon inte, när frisören försöker frälsa henne…

2 kommentarer. Leave new

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Meny