fbpx

Jag tycker inte att det är jobbigt att bli äldre, det blir ju faktiskt bättre för varje år som går.

1

Jag brukar inte direkt fira min födelsedag men jag brukar säga att midsommar är min dag, om du nu har funderat på varför man firar midsommar. Har jag upptäckt att dom även firar mig i Spanien fast dom kallar det Sant Joan. Vad ska jag nu göra på min dag (ar)? Fyller jämt i år, det måste man fira ordentligt så min dag blir en hel vecka. Det blir Barcelona, Sonar, midsommar, Nit de Sant Joan och min födelsedag, har lurat med mig tre av mina närmaste vänner – dom stackarna kommer vara trötta när dom kommer hem.

Är du sugen på att fira tillsammans med mig och råkar befinna dig i Barcelona? Kom då till vår terrass på Carrer de les Heures, 4 i Barcelona
ico_map

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Meny