fbpx

Nu har vi kommit tillbaka från vår inspirations helg i London. Som vanlig när vi är i väg är det väldigt tight schema vi följer. Vi lämnade Helsingborg mitt i natten för att anlända till London tidigt på morgonen.

Först på programmet var ett besök på Vidal Sassoon utställningen. Väl där var det en besvikelse, två futtiga rum och nästan inga hår bilder. Det var mest reklam för boken om Vidal som man konstigt nog inte kunde köpa där i alla fall. Efter det var det full fart till mässan. Men gud vilken tid allt tar när man åker lite hit och lite dit, så har halva dagen redan gått. På mässan gick vi och kollade på Hairdresser of the Year, shit vilka bilder! Nästa punkt på programmet var ett studie besök på salongen Taylor Taylor som blev framröstad som årets salong i London. I en elegant lite kitchigt avslappnad miljö fick tjejerna fixat håret medan Tim blev bortskämd med en öl. Snygga i håret började kvällen med middag på LoungeLover efter smet vi till Ninetyeight. Efter hade en av Tim’s vänner fixat VIP på The Old Vic Tunnels där Azealia Banks skulle spela. Tyvärr hade Jon Blund kastat grus i ögonen på tjejerna så Tim smet dit själv. Stället var skit coolt, drinkarna var  gratis och musiken var grym!

Alldeles för tidig var vi uppe på söndagen enligt Tim men denna dag skulle bara ägna åt mässan… Mässan var fylld med massa nya innovativa idéer, inspirerande frisyrer, löshår, färg, produkter och en massa olika tillbehör. Man skulle kunna gå runt där i flera dagar utan att hinna se allt! Sassoon gjorde en hyllning till Vidal och visade deras senaste kollektioner för 2012 med ca 60 olika modeller med fantastiska klippningar och färgningar.

Snart blev det kväll i igen och vi hade fixat dom eftertraktade biljetterna till Bangstyles PartyBodos Schloss. Väl där var det mingel och drinkar. Vi träffade både Kevin Murphy och Mr Bangstyle, som sig bör var vi kvar tills dom stängde. Efter att ha yrat runt i östra London i taxi för att hitta en ny bar och väl hittade något liknade det mest en “grekisk schack club” då insåg vi att det bästa var nog att återvända till hotellet för att par timmars sömn… summering kvällen var galet rolig och det är nog länge sedan vi skrattade så mycket… hela måndagen gick vi med tunga huvuden genom Londons gator…

Sofia, Marcus, Jovana, Catrin, Kevin Murphy och Tim

 

Love Tim’s Haircut

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Meny