fbpx

Häromdagen hade jag en kund från Stockholm som studerar på Campus här i Helsingborg. Det var hennes första besök hos mig så vi pratade om hennes frisyr, hur hon upplevde den, vad hon saknade och självklart vad hon ville uppnå med sitt besök hos mig.

Det första som dök upp var att min kund fått sin senaste klippning i Mexico när hon var där på semester i vintras. Så klart var jag tvungen att berätta att min “styvmamma” och bästa vän i Barcelona, Dulce, är från Mexico. Hon adopterade mig efter en helkväll med massor med mojito och coronitas så att jag skulle slippa åka hem. Jag fick frågan om jag varit där men jag sa nää tyvärr inte än men att ”Vi” alltså jag, Dulce “styvmamma” och Albin “styvpappa” förhoppningsvis snart som ska åka till Mexico tillsammans…

– Dulce? Albin? Hmm… Jobbar hon på Club 13 på Placa Reial? Säger kunden

– Nja hon har gjort? Säger jag lite förvånat

– Men då känner jag ju henne! Säger min kund

n774880584_4495685_4741

My best friends!

Så sjukt! Vad är oddsen att en kund som är från el Stockholmo, pluggar på Campus och råkar snubbla in på min salong för ett klipp känner mina bästa vänner i Barcelona?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Meny