Nr 1 HÅRSTYLING MED HAVSVATTEN

Green Monkey Club står för naturliga, professionella och hållbara hårstylingsprodukter.

Grunden i alla produkter:
Naturligt havsvatten från skyddade saltbassänger på Mallorca.
Havsvatten är fullt av viktiga vitaminer och mineraler som är bra för hår och hårbotten.

Mycket kärlek, passion och erfarenhet, utvecklade Green Monkey Club -teamet världens första stylingprodukter baserade på naturligt havsvatten.

Alla ingredienser är 100% naturliga och ej-djurtestade.

PRODUKTERNA

NATURLIGT HAVSVATTEN

Förutom natrium innehåller havsvatten många mineraler (kalium, kalcium, magnesium) och essentiella spårämnen (koppar, zink, jod). Det stimulerar ämnesomsättningen och cellförnyelsen. Hår och hårbotten vårdas, lugnas och tillförs viktiga näringsämnen.

Havsvattnet kommer från saltbassängerna i Salinas d’Es Trenc på Mallorca. Här utvinns fortfarande saltet kärleksfullt för hand. Havsvattnet lagras i naturliga bassänger och får torka i solen tills det har den perfekta sammansättningen för Green Monkey Club – produkterna.

DET BÄSTA FRÅN NATUREN

NATURLIGT

Endast naturliga och certifierade ekologiska ingredienser. Fri från silikon, paraffiner och parabener. Inga djurförsök.

GRÖN SALONG

Produkterna är godkända för grön salong och är med på positivlisten över produkter som inte innehåller kemikalier som anses vara skadliga för människor eller miljön.

KONSEKVENT

Återvinningsbara glasflaskor och burkar. Förpackningar och kartonger av återvunnet papper och förnybara råvaror som puffar av majsgranulat som utfyllnadsmaterial vid transport.

I PRESSEN

“För en WOW-volym”, “Sommarkänsla hemma” eller som ett tips för “avslappnade strandvågor” alla pratar om Green Monkey Club.

Se pressklippen här!