Olaplex

MOLEKYLÄR KÄRLEK TILL DINA HÅRSTRÅN!

VAD ÄR OLAPLEX?
Olaplex är en unik och patenterad molekyl som hjälper till att sammanlänka hårets svavelbindningar. Detta resulterar i ett starkare och friskare hår. Man kan jämföra processen med ett spindelnät. Om nätet har många trådar blir det starkare. Olaplex hjälper håret att skapa fler “trådar” och flyttar därmed gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra dess kvalité. Din frisör vet mer.

  • Om du går på salong och färgar ditt hår
  • Om du går på salong och bleker ditt hår
  • Om du går på salong och permanentar ditt hår
  • Om du använder plattång på ditt hår
  • Om du fönar ditt hår
  • Om du upplever ditt hår som slitet/skört

Om du svarat Ja på någon av frågorna, så är Olaplex exakt vad du behöver.

Underhåller Olaplex-behandlingens resultat hemma.

Olaplex produkter som du använder för att underhålla resultatet av din Olaplex-behandling hemma.

Produkterna innehåller OLAPLEX och underhåller hårets goda skick och fortsätter att stärka och reparera håret mellan besöken i salongen.

Samtidigt förbereder den håret inför nästa kemiska behandling.

F.A.Q

Går det bra att använda Olaplex om man inte gjort en Olaplex-behandling på salong?

Alla konsumentprodukter i Olaplex-serien är fristående produkter som fungerar fantastiskt tillsammans men även helt fristående. Att använda samtliga produkter i serien ger den totala Olaplex-upplevelsen men är inget krav.

Behöver man fortfarande använda Olaplex No.3 om man använder No.4 & No.5?

No.3 är en djupverkande behandling (veckovis) som innehåller en riklig mängd Olaplex-molekyl och No.4 & No.5 (daglig användning) ersätter INTE denna behandling. Dock kompletterar de varandra på ett bra sätt.

Fungerar No.3 bättre om den sitter längre än 10 min?

Det har visat sig att No.3 får ännu bättre effekt om man förlänger behandlingen. Effekten avtar efter 10 min men om man har tid så är 30 min att föredra för maximal effekt.

Måste man använda produkterna i en exakt ordning?

Olaplex rekommenderar att man använder produkterna i nummerföljd (3-4-5) men det finns inga regler och vi förespråkar att man testar sig fram. Många väljer att använda No.4 före No.3 och sedan väljer bort No.4 efteråt för att endast avsluta med No.5. Testa först med 3-4-5 för att sedan börja experimentera!

Vad är den största skillnaden på Olaplex och vanlig hårvård?

Den absolut största skillnaden är Olaplex-molekylen som sammanlänkar svavelbindningarna i håret. Det finns inget annat varumärke som kan erbjuda detta eftersom Olaplex har väldigt starka patent inom området.

Måste håret vara helt rent innan No.3?

Håret måste inte vara rent men för att vara helt säker på att man skall få maximalt resultat rekommenderar vi det. Om man använder stylingprodukter med mycket silikoner så finns annars risken att effekten av No.3 minskar eller helt uteblir.

Besök olaplex för mer information.

Varukorg

Sök produkt

Produktkategorier

Filtrera på pris