fbpx

Nu är vi tillbaka efter en rolig och mycket inspirerande visit i London!

Hela lördagen var vi på Salon International och fick se alla nya trender. Det var gigantiskt stort med jätte många företag som både sålde produkter och höll i visningar. Vi var där i ca 5 timmar och hade mycket kvar att se dagen därpå. Något man fick se mest av var fjäder extension! Så snart kommer nog varje tjej gå runt med fjädrar i håret, snyggt!

Det är alltid kul att se när frisörer samlas, för då får man se riktiga ”frissor”. Typiska såna har alltid för mycket volym i håret, smink, färg och helt enkelt för mycket av allt. Man kan se dom från långt avstånd och även känna lukten av för mycket parfym. Dessa ”frissor” är det kul att titta på till ett glas vitt eller en öl! Kan rekommenderas starkt!

 

På kvällen hade vi bokat bord på thai resturanängen Rosa’s, där vi åt och drack gott.

Sen gick vi vidare till Fabric som är rankad topp 5 i världen som bästa Techno/House klubb.

Inte nog med det så hade vi även ett VIP bord med egen servitris och vakt, haha! Vi trivdes med det goda livet så att säga! På vägen hem i taxin var man ju lite rund under fötterna, och Tim har filmat när jag och Catrin ”försöker” hålla en konversation med taxi chauffören. Det där med att prata engelska kanske inte var våran starkaste sida sådär på småtimmarna. Plötsligt blev det bland annat dessa översättningar:

  • behave = behövd
  • behave = behate
  • behave = behine
  • exist = extensions

Men det vet ju alla att så är det!

Väl hemma letade vi efter McDonald’s, men det fick bli chips i sängen istället. Riktigt rolig kväll!!

Söndagen var vi uppe med tuppen för att bege oss till mässan igen. Mässan var så stor så man behövde två dagar för att hinna se allt.  Därefter åkte vi till city för lite shopping. Som tur var hann vi med en liten powernap innan Kevin Murphy visningen på KOKO. Slarviga som vi är så glömde vi inbjudan hemma så vi ringde till våran säljare och frågade vilken tid som gällde, lika slarvig var han som gav oss fel tid, när vi kom dit hade visningen redan börjat, drinkbiljetterna delats ut och tilltugget var bortdukat. Typiskt! Vi deppade i några minuter, gick till baren för ett glas och sen kollade vi på det som var kvar av visningen och hade en riktigt bra kväll! Fint folk kommer ju alltid sent ;)! På vägen hem körde taxi chauffören förbi Mc Donalds så vi äntligen skulle få våran efterlängtade mat!

Måndagen checkade vi ut från hotellet och åkte ner till city. Vi var ganska slitna så det blev inte lika mycket shoppning som planerat. Vi strosade runder och åt god mat innan vi åkte till flygplatsen.

Vi hade en riktigt bra visit i London! Väldigt lärorikt, vi har fått massa nya idéer och inspiration. Men framför allt mycket skratt och roliga minnen tillsammans.

Tack chefen! Nu ska vi sköta oss så vi får åka nästa år igen!

Love Sofia

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Meny